top of page
camera-film-set-on-the-tripod-in-the-studio-2022-11-15-13-57-38-utc.jpg

Social videó egy cipő áráért?!

 • Még soha nem készítettél videót

 • Eddig csak szöveges/képes hirdetéseket használtál 

 • Szeretnél megjelenni TikTok-on, YouTube-on, Reels és Shorts videókat gyártani

 • A következő reklámkampányodban videót akarsz használni

 • Ki akarod próbálni a Google Performance Max előnyeit azonban nincs hozzá videód

 • Egyszer már kértél ajánlatot, de nagyon drága volt

Most kipróbálhatod töredék áron! Profi minőségű filmet készítünk a vállalkozásodról, szolgáltatásodról vagy a termékedről.

A megszokott ügynökségi árazások helyett teljesen más modell alapján dolgozunk. A szakmában általában napidíjakkal számolnak. De miért fizetnél egy egész napos rendelkezésre állást, amikor te csak egy rövid videót szeretnél? Erre kínálok megoldást!

Foglalásos rendszerben egy nap több vállalkozás számára is készítünk egy rövid,

30 másodperc hosszúságú videót. Így nem szükséges egy egész napot kifizetned!

Ezért az árért azonban egy picit neked is dolgoznod kell. Megrendeléskor kérlek írj 1-2 mondatot a termékről vagy szolgáltatásról, hogy mit szeretnél a videóban viszontlátni. Akár példákat is küldhetsz. Válassz kérlek a megadott listából zenét és ha van, akkor küld el a betűtípusaidat, logóidat még a forgatás előtt. Ezzel is meggyorsítjuk az utómunka folyamatát. Nem tudjuk helyetted kitalálni az egész filmet, azonban végigvezetünk a folyamaton és mindenben segítünk! A szolgáltatás egyelőre csak Budapest alábbi kerületeiben érhető el: I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XIX. XX.

A helyszínen másfél órán keresztül csak rád fókuszálunk!

Készíthetünk egy gyors bemutató filmet a termékedről, vagy egy közelgő kiemelt időszak előtt egy kampányvideót. Bemutathatod röviden a szolgáltatásod, vállalkozásod. Ha pedig a gasztronómia területén tevékenykedhetsz akkor akár az új menüt is promózhatjuk. De a gyakran ismételt kérdésekre is válaszolhatsz.

Az elkészült videóról:

 • 72 órán belül elkészül

 • hossza maximum 30 másodperc

 • egy módosítási körre van lehetőséged

 • jogtiszta aláfestő zenét biztosítunk

 • dinamikus feliratok

 • logó elhelyezés

 • álló és fekvő formátumban is megkapod

A videó ára 40.000 HUF + Áfa

Foglalj egy időpontot magadnak!

Showreel

Egy rövid összeállítás eddigi színes munkáinkból

Greksa Gábor vagyok a G-frame alapítója. Már gyerekkoromban érdekelt a filmezés és fotózás minden formája. Kommunikáció és média szakos tanulmányaim után, először a helyi tévénél helyezkedtem el, mint operatőr és vágó. Később Budapesten kezdtem el dolgozni, különböző produkciókban. Ezeknek köszönhetően bejártam három kontinenst, részt vettem különböző filmfesztiválokon és bemutatókon. Közben pedig vállalkozásoknak készítettem mozgóképes tartalmakat.

ArtsIllustratedStudios_GaborDora_063_edi

Mindig azt mondtam az ügyfeleknek, hogy nem kell félni, nem fáj a kamera előtt állni. Azonban én sosem álltam előtte, így könnyen dumáltam. A közelmúltban azonban rászántam magam, hogy tudjam milyen érzés, mivel kell küzdeni, illetve az online térben milyen videók a leghatékonyabbak! Ezt a tapasztalatot átadom és beépítem a videókba.

Több mint 80 vállalkozásnak 500-nál is több filmet készítettünk.

Nézz meg most ezekből néhányat!

Garancia!

 

​Amennyiben a filmek nem nyerik el tetszésedet nem kell kifizetned! Mindössze egy pár soros írásos indoklást kérünk, hogy tanulhassunk belőle.

Ha már eddig legörgettél, akkor mire vársz?

bottom of page